BlackLABoratory

This unique studio space has been redefined to facilitate the operation of an architecture practice.

BlackLABoratory

The layout was conceived as a space that offers both functionality, along with a flexibility to how the user can operate within it. A custom walnut desk serves as the spine to the studio, slicing through the centre of the space serving as a work station, layout area and meeting table. Inherently designers enjoy a fluidity to how they operate and enjoy the studio environment where one user heavily interacts with another.

Thus, the intention in this instance was to create a single element that could offer the opportunity for users to work in close proximity with one another in multiple configurations, whether it be individually at a formal work station or in a cluster around a shared space.

The existing building being a warehouse offered up a unique aesthetic within the studio, with large glass block openings to the east wall filtering natural light throughout the morning. Countering this is a unique custom art installation completed by the design team. 50,000 golf tees line the wall depicting an aerial graphic image of the local neighbourhood.

Do you like random?

Kokeshi Doll Incredible Paper Birds
Load More

Home

SHARE IT

Facebook Twitter Email Share

Add To Favorites

Info

Inspiration ID: #00699 Uploaded by: NationalTraveller.com Views: 3174 Source: http://blacklabarchitects.com

WHAT DO YOU THINK?

Do you have anything inspirational to share?

Become a National Traveller for free and upload your links. Learn More

Top